Paddle Bornholm udvider butikken

Paddlebornholm Bornholmstidende 2017 Foto: Jens-Erik LarsenAnne-Mette Hansen udvider Paddle Bornholm for fuldt ud at satse på kajakroningen og virksomheden, der har til huse på Hasle Havn.

Jeg havde sidste år mange flere kunder, end jeg havde regnet med. Jeg kunne ikke overkomme flere, hvis jeg også skulle have et fuldtidsarbejde. Hvor jeg havde tænkt mig, at Paddle Bornholm skulle være et supplement til mit arbejde, har jeg valgt at sige, at nu er jeg så gammel, at jeg godt kan tillade mig at prøve at drive det som en virksomhed. Jeg tror, at kunderne er der, og så er det ærgerligt at skulle sige nej, fordi jeg skal passe et andet arbejde, siger Anne-Mette Hansen.

Jeg har ikke arbejde mere ved siden af, så jeg kan holde mere åbent. Jeg kan have åbningstider, så det ikke kun er en butik på nettet. Jeg kan tilbyde flere kurser, udlejning af kajakker, boards og sit-on-top og måske opbevaring af kajakker, siger Anne-Mette Hansen.

Mere liv på havnen

Satsningen skulle gerne føre til en øget omsætning, mere liv på havnen, men også at Paddle Bornholm vil tilbyde sine produkter andre steder på øen.

Mit produkt er i høj grad, at man kan komme ud med sin kæreste, sin makker eller kammerat og ikke skal være en del af en stor gruppe, men sidder i en lille gruppe, hvor man kan få sine egne ønsker opfyldt.

Anne-Mette Hansen tilbyder blandt andet begynderuddannelse i havkajakroning, og hun ser et stort potentiale i, at turister vælger at bruge to dage af deres bornholmerophold på at tage uddannelsen.

Bornholmske kajakroere, som af en eller anden grund er med i klub, er et andet kundegrundlag:
Det kan være, hvis man for eksempel har skæve arbejdstider, som gør det svært at følge en uddannelse i en klub om aftenen, siger Anne-Mette Hansen.

Der er potentiale

– Jeg håber at kunne fylde nogle huller ud i et behov, der har været voksende i nogle år omkring kajakroning. Jeg tror, at vores ø ikke bruger sit potentiale i forhold til, at vi har vanskeligt vand at ro i. Der er en del mennesker både i udlandet og i Danmark, som gerne vil ro i svært vand, siger Anne-Mette Hansen, der indimellem selv søger til udlandet for at blive udfordret og uddannet yderligere som kajakroer.

En af udvidelserne bliver, at Anne-Mette Hansen holder åbent i næste uge (uge 7), så man her har muligheden for at komme på kajaktur i vinterferien.

Fysisk udvidelse

Anne-Mette Hansen, der etablerede Paddle Bornholm i 2015, udvider også virksomhedens fysiske rammer på Vesthavnsvej på Hasle Havn. Her hun købt naboskuret.

– Jeg skal først og fremmest bruge den ekstra plads til mere udlejning. Da muligheden var der for at få skuret og få gavlen og leje noget areal rundt om, så tænkte jeg: Vi prøver, siger Anne-Mette Hansen.

Paddlebornholm Bornholmstidende 2017 Foto: Jens-Erik Larsen

Originalartikel fra Bornhols Tidende: http://tidende.dk/?Id=78398 

forsidevillede1

Paddlebornholm - Kursuskort

forsidebillede3

forsidevillede1

forsidebillede2

© Copyright Paddle Bornholm 2015. Alle Rettigheder Reserveret. Salgsbetingelser Kontakt:   
CVR: 21 83 55 01  Kundesupport
Vesthavnsvej 38 Tlf: +45 27853782
Det er forbudt at reproducere indholdet på hjemmesiden Cookiepolitik 3790 Hasle Book din kajaktur  her 
uden skriftlig tilladelse fra Paddle Bornholm.  Sitemap Danmark  
FB f Logo blue 29     Instagram icon
  © Copyright Paddle Bornholm 2015. 
        Alle Rettigheder Reserveret.
       CVR: 21 83 55 01
       Salgsbetingelser
       Cookiepolitik
       Book din kajaktur her 
 FB f Logo blue 29     Instagram icon