Klub Kajakenergi

  

logo

Klub Kajakenergi

Skal du have din teknik evalueret?  

Januar 2019
 
kajakenergi logo pos
 
 
Hej Gæst
2 temaer: "rul" og "teknik til fremadroning" har været i fokus på hver sin aften i marts, indendøre. Tak til deltagerne for at dele viden. Jeg viste videoer fra Klub Kajakenergi Hvis du nåede at melde dig ind, skal du nu til at studere nogele af de 36 temaer, og gøre brug af din bonus.
 
Jeg kan bedst lide den bonus, som giver mig ret til at sende en video til Klub Kajakenergi, og få respons på den teknik jeg har ladet mig filme med. Værdi 300 kr. Tænk lige over, at du måske sidder og laver en lille ting uhensigtmæssigt, der altid giver dig lidt uro i nakken, håndledet eller får fødderne til at sove. Du har måske vænnet dig til det. "Lidt ondt gør det jo altid" "Jeg skal ikke pive" osv. Men det skal ikke gøre ondt at ro, det skal føles herligt, uanset om du tonser afsted i modvind eller flyder med strømmen.
 
Så jeg vil lade mig filme, få respons og bliv bedre.
 
Lige nu er Klub Kajakenergi lukket for tilmelding, men du kan skrive dig op på venteliste til medlemskab her.
 
Du kan stadig nå at melde dig til påskens IPP2 hos Paddle Bornholm, og få et kusus, der er dronninger værdigt, på et lille eksklusivt hold. Eller måske er det nu du skal melde dig til et af IPP2 begynderkurserne i denne sæson. Klik her og book, eller få en ven til det, som du gerne vil ro med i denne sæson. Prisen er incl alt nødvendigt udstyr, også en semitørdragt, så du er beskyttet i det kolde vand, vi øver i.
undervisning i havnen 2
 
 
Tak fordi du læste med
Hilsen Anne-Mette
 
 
www.paddlebornholm.dk | Kontakt | Facebook