Rul og svømmehal

  

logo

 

Rullekursus

Vandtilvænning  og rul i varmt vand 

Juni 2019
 
 
 
 
Hej Gæst
 
Nu er det tid til at få justeret dit rul, eller simpelthen lære det fra bunden. Kom på rullekursus i varmt klart vand. Jeg gennemfører en række kurser her i efteråret i Søndermarkskolens svømmesal. Den er nyrenoveret og vandet er varmere end i svømmehaller.
Vivi
Vi træner rul, fordi det er sjovt, fordi vores kropsbevidsthed bliver styrket og fordi træningen giver en bedre balance, når du ror eller øver teknik. Når du har trænet dig frem til et sikkert rul, er vejen til de næste rul mærkbart kortere, fordi du altid har noget at falde tilbage på. På kursus lærer du at analysere dit rul, og bliver i stand til at fastholde og udvikle dit rul, ved hjælp af forskellige øvelser, der træner basale færdigheder i rullet. 
Du flyder i vandet, og ruller din kajak op, uden at bruge mange kræfter, når du lærer teknikken.
At rulle foran en klippehule på Hammeren er for sjælen, hvad honning er for Peter Plys
12000963 10207895094405108 5024018689246760515 o
Hvis du stadig drømmer om at komme i gang med kajak, og sommeren bare "forsvandt" uden at du fik taget en IPP2, kan du forberede dig i vinterens løb, i svømmehal. Det vil blive muligt at lave de indledende forberedelser til en begynderuddannelse i havkajak, IPP2, i svømmehallens varme vand. Dette egner sig også til dig, som er lidt usikker på at få hovedet under vand, eller som måske ønsker at der tages særlige hensyn i træningen med at være under vand.
Få bl.a hjælp til din rulletræning i gode video-instruktioner.
Tak fordi du læste med
Anne-Mette Hansen, instruktør
 
 
www.paddlebornholm.dk | Kontakt | Facebook