Godt nytår 2018

  

logo

Godt nytår 2018

Vinterroning og træning i svømmehal 

December 2018
 
Ebbe i kultip
 
 
Hej Gæst
Du ønskes en god sæson, i det nye år. Nu er det tid til at overveje, hvordan din kommende sæson i kajak skal forme sig. 
 
Lige nu tilbyder Paddle Bornholm at guide dig langs Bornholms kyster, når vejret tillader det. Du kan blive klædt på til det kolde vejr. Vi råder over et antal tørdragter og støvler, som sikrer dig en komfortabel og tryg tur. Skriv eller ring hvis du vil ud på tur.
 
Vinteren er også et godt tidspunkt at træne teknik. Giv f.eks dig selv 2 timers tekniktræning for 795 kr, for at forbedre din fremadroning, og forebygge skader.
 
Hvis du skal i gang med at ro havkajak i den kommende sommer, kan du med fordel deltage i en vores workshops i svømmehal i januar, februar eller marts. Her kan du komme i gang med at vænne dig til kajakken, og eksperimentere med at kravle ind og ud i dejligt varmt vand. Desuden møder du andre kajakroere fra Bornholm, som kan inspirere dig til at komme i gang. Dette er en god måde at forberede sig på at tage et begynderkursus. Næste workshop i svømmehal er fredag d 12/1 kl 19-21 i Søndermarskolens svømmesal. Tilmelding via Facebookgruppen "Paddle Bornholm i svømmehallen"
Det er nu muligt at booke sit IPP2 kursus på Bornholm for 2018.
Datoer, priser og tilmelding her
 
Jeg slutter lige med at friste dig til en vintertur med dette billede af en flok kajakker på nytårstur ved Randkløve. Læg mærke til Christiansø i baggrunden
Kajakker med Christiansø i baggrunden
 
Tak fordi du læste med.
Jeg glæder mig til at se dig på vandet i 2018
 
Anne-Mette Hansen
 
 
 
 
www.paddlebornholm.dk | Kontakt | Facebook