Kursusstart 2018

  

Paddle Bornholm

Vi kan skræddersy dit kursus i den danske skærgård  

April 2019
 
Paddlebornholmkajak720
 
 
Hej Gæst
I vinter har Paddle Bornholm haft 7 workshops i en lille svømmehal i Rønne. Vi har leget i kajakkerne, lavet øvelser til rul og introduceret nye kajakroere til redninger, balanceteknik, vandtilvænning og kaffe på bassinkanten. Det har været en succes med mange tilmeldinger. Til efteråret fortsætter vores workshops. For de fleste som drømmer om en karriere i kajak, er det en god idé at starte om vinteren i en svømmehal.
 
Paddle Bornholm i svømmehallen
 
Men nu skal vi på havet. Tilmeldinger til hold-IPP2 tikker ind i bookingsystemet, og jeg ser frem til allerede i maj at uddanne årets første roere. I denne tidlige forårsmåned er vandtemperaturerne ikke over 10°, og derfor har du brug for en god våddragt der passer dig, og noget vindtæt udenpå. Hos os bliver du klædt forsvarligt på, og på denne årstid bruger vi bl.a. semitørdragter fra Kokatat udenpå våddragten, for at opnå god komfort i vandet, mens du træner dine redninger. Book 
Læs mere
 
mandagssmil
 
Jeg kan varmt anbefale, at du tager dit begynderkursus, IPP2, sammen med en god ven eller ægtefælle. Et makkerpar der kender hinanden i forvejen, og lader sig uddanne sammen, med henblik på at ro videre sammen efter kursus, er en rigtig god investering. Hvis du vil i gang med at ro kajak i en ramme, der tager fuldt og helt hensyn til dig og dine forudsætninger og behov, kan du booke et kursus for bare jer to, og selv have indflydelse på tid og sted.
 
2015 11 07 15.50.15
 
Vores succes med at arrangere weekend-tur Nordbornholm Rundt fortsætter. Martin Plough er turansvarlig og underviser på dette kursus. Du har forudsætninger svarende til IPP3 eller mere, for at kunne deltage.
 
 
Tak fordi du læste med
Jeg glæder mig til at ro med jer i 2018
Venlig hilsen Anne-Mette Hansen, instruktør og ejer 
 
 
 
www.paddlebornholm.dk | Kontakt | Facebook