Rullestuesnak og Temaaften

  

logo

Paddle Bornholm

Rullestuesnak og ny temaaften  

Marts 2017
 

IMG 6916

 

Hej Gæst

Vinterens rullekurser i svømmehallen lakker mod enden.
På Bornholm brugte vi en aften på at snakke om vores små sejre og oplevelser. Vi var enige om, at vi har behov for undervisning og inspiration på alle niveauer af vores udvikling.

 

Hvordan kommer du i gang? Hvordan undgår du at gå i stå?
 
Du kan investere i undervisning, have en god makker, som kigger og udgør din sikkerhed når du ruller, og fortsætte i havet, ligeså tit du kan. Det er jo i havet det skal virke. En anden måde er, at melde sig ind i Onadventures onlineklub KlubKajakenergi. Som medlem kan du hjemmefra studere rigtig gode instruktionvideoer, til alle de mest almindelige rul. Filmet godt både over og under vand, så du kan se hvad der foregår, og høre grundig instruktion imens.


Prøv et kig på Tue Brems Olesens Online Kajakskole – KajakEnergi. Han åbner i næste uge op for nye medlemsskaber, og en række gode bonusser til en samlet værdi af 800 kr. Det eneste du skal gøre, er at blive medlem i løbet af uge 13:

 

Bonus #1: Personlig Handlingsplan: Skab overblik over de 4 vigtigste kompetenceområder og sæt fokus i din udvikling.
Værdi kr. 250,-

Bonus #2: Jumpstart Session: Online session hvor du får 3 konkrete metoder til at arbejde med Kajakenergi som træningsmateriale. Få inspiration til at komme godt i fra start.
Værdi kr. 200,-

Bonus #3: Video-feedback på din kajakteknik. Send mig en video af dig selv i kajakken og få feedback på din teknik. Små ændringer og fejlretninger kan gøre en stor forskel.
Værdi kr. 350,-

Læs mere på: 

kajakenergi logo pos

 

 

I denne online kajakklub findes nu 36 temaer for havkajakroere. På tirsdag d 29/3 holder Paddle Bornholm endnu en temaaften. Kom og kig med på tema om Fremadroning og manøvrering, så du er klar til at gå på vandet efter standerhejsning i din klub.

Tilmeld dig til kajaksnak på Falsterbovej 1, 29/3 kl 20-22: Kontakt. Det er gratis.

Tilmeld dig Paddle Bornholms nyhedsbrev nyhedsbrev Her

Tak fordi du læste med
Anne-Mette

 

 

 
www.paddlebornholm.dk | Kontakt | Facebook